Gratis haal en brengservice binnen Schoonebeek

Persoonlijk contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Garantie Afhandeling

Bij Lucas computer services willen we natuurlijk dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Daarom hebben we op onze inkjet cartridges een garantie afhandeling

Daarom als het product niet voldoet aan de juiste waarmee de fabrikant adverteert (werking even goed als origineel) kunt u bij ons terecht voor vervangende cartridges van het merk secondlife.

Het gebruik van Secondlife inkjets heeft geen invloed op de garantie van uw printer. Dat is verboden er mag bij aankoop van een printer geen koppelverkoop plaatsvinden. Dit houd in dat u zelf mag bepalen of u originele cartridges gebruikt of ‘’huismerk’’ cartridges bijvoorbeeld van het merk secondlife.

Mocht u een storing hebben met de printer kunt u altijd kijken op onze Support pagina voor meer informatie.

Contact

Lucas Computer Services is jouw betrouwbare partner op het gebied computerbeveiliging, computerhulp en diverse reparaties. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je tevens graag van deskundig advies en delen onze expertise. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)524 208000 of door een mail te sturen naar info@lucascomputers.nl.