Gratis haal en brengservice binnen Schoonebeek

Persoonlijk contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Heb je problemen met je printer? probeer dan de onderstaande tips om te kijken of je de problemen snel en eenvoudig kunt oplossen.

 

De printer wil niet printen.

Als de printer niet wil printen dan kun je controleren of de printer nog is aangesloten via kabel of USB, als je een draadloos model hebt kun je controleren of de wifi van de printer aan staat en of die wel verbonden is met het juiste netwerk.

Cartridges

Printer zegt dat de inkt bijna op is maar ik kan gewoon blijven printen.

De meeste printers geven je een waarschuwing wanneer de inkt bijna op is, je hoeft dan nog geen nieuwe cartridges te kopen, wanneer je afdruk niet goed is word het tijd om nieuwe cartridges te kopen. klik hier om naar onze cartridges te gaan.

Mijn printer accepteert de cartridges niet.

Als je cartridges heb gekocht van een ander merk dan je printer dan kan het zijn dat je printer deze cartridges niet accepteert. Je kunt op deze website een oplossing vinden voor dit probleem. https://www.secondlife-inkjets.nl/support-automatische-updates

 

Kan ik ook printen via mijn telefoon of tablet?

Ja je kan ook vanaf je mobiele telefoon of je tablet printen, de meeste nieuwste printers hebben deze functie, oudere printers hebben deze functie niet. Als je printer deze functie wel heeft kun je de app van de fabrikant van de printer downloaden in de app store.