Computerhulp aan huis

Bent u op zoek naar computer hulp aan huis of kantoor? Wij komen bij u en lossen de problemen vakkundig en snel op. Is jouw laptop of computer heel erg traag geworden, wil je die eens goed opschonen of juist fris beginnen met een nieuwe computer-installatie? Wij zijn jouw computerhulp aan huis en de specialist die je kunt inschakelen bij al je computer problemen en -vragen.

 

We bieden computer hulp aan huis of kantoor, waardoor je jouw computer niet hoeft langs te brengen of mee hoeft te nemen naar een reparatie centrum. Hoe makkelijk is dat? We bieden computerhulp aan huis, wanneer je problemen hebt met jouw Windows computer. Voor een laptop, een desktop of een printer, alle problemen met de computer worden snel en vakkundig opgelost.

 

Is het niet mogelijk om de reparatie ter plekke uit te voeren kunnen we natuurlijk ook de computer of laptop meenemen om de reparatie in onze werkplaats uit te voeren.

 

Met onderstaande problemen kunnen wij u zeker helpen:

  • Trage of langzame laptop of computer weer sneller maken
  • Email problemen oplossen, Email instellen
  • Computer stofvrij maken
  • Internet problemen verhelpen
  • Wifi optimalisatie

 

Contact

Is je computer kapot en zoek jij een vakkundige oplossing? Neem dan contact op. Door ons kun je jouw pc laten repareren voor een scherpe prijs, op locatie of in onze winkel. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl.