Computerhulp aan huis

Bent je op zoek naar computer hulp aan huis of op kantoor?

Wij komen graag bij je langs en lossen de problemen vakkundig en snel op. Is jouw laptop of computer heel erg traag geworden, wil je die eens goed laten opschonen of juist fris beginnen met een nieuwe computer-installatie? Wij zijn jouw computerhulp aan huis en de specialist die je kunt inschakelen bij al je computer problemen en -vragen.

 

Auto op locatie bij hulp aan huis dienst.We bieden computer hulp aan huis of kantoor, waardoor je jouw computer niet hoeft langs te brengen of mee hoeft te nemen naar een reparatie centrum. Hoe makkelijk is dat? We bieden computerhulp aan huis, wanneer je problemen hebt met jouw Windows computer of laptop. Voor een laptop, een desktop of een printer, alle problemen met de computer worden snel en vakkundig opgelost.

 

Is het helaas niet mogelijk om de reparatie ter plekke uit te voeren kunnen we natuurlijk ook de computer of laptop meenemen om de reparatie in onze werkplaats uit te voeren. Na de reparatie brengen we je computer of laptop ook weer terug en sluiten hem weer voor je aan.

 

Met onderstaande problemen kunnen wij je zeker helpen:

  • Een trage of langzame laptop of computer weer sneller maken.
  • Email problemen oplossen, Email instellen.
  • Je computer stofvrij maken.
  • Internet problemen verhelpen
  • De wi-fi optimaliseren.
  • Nieuwe apparaten installeren.

 

Contact

Is je computer of laptop kapot en zoek jij een vakkundige oplossing? Neem dan contact op. Door ons kun je jouw pc of laptop laten repareren voor een scherpe prijs, op locatie of in onze werkplaats. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een e-mail naar info@lucascomputers.nl.