Gratis haal en brengservice binnen Schoonebeek

Persoonlijk contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cartridges en printbenodigheden

Ben je opzoek naar een cartridge voor je printer, is het papier op? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij hebben de meest voorkomende cartridges uit voorraad leverbaar, mocht jouw cartridge niet bij ons op voorraad zijn dan bestellen we hem en is deze meestal de volgende dag al binnen.

 We kunnen zowel originele als SecondLife Cartridges leveren voor bijna alle printers.

 

Voordelen SecondLife Cartridges

 De cartridges van SecondLife Inkjets hebben een aantal voordelen ten opzicht van de originele cartridges.

  • Goedkoper in aanschaf, in de meest gevallen is een SecondLife cartridge goedkoper dan een Originele
  • Meer inhoud waardoor je langer door kunt printen voordat je je cartridge moet vervangen.
  • Lagere prijs per ml inkt doordat de cartridges goedkoper zijn en veel meer inhoud hebben is de prijs per ml in veel lager.Dit kan wel oplopen tot 50% verschil

Je oude cartridges zijn geld waard!

Als je je oude cartridges inlevert krijg je 10% korting op de aanschaf van de nieuwe SecondLife cartridges. Een ander voordeel hiervan is dat je het milieu hiermee ook spaart omdat we de cartridges hierdoor meerdere keren kunnen gebruiken.

 

100% garantie

 Wij geven 100% garantie op de Secondlife cartridges, werkt er onverhoopt een keer 1 niet dan krijg je gewoon een nieuwe cartridge of je geld terug.

Contact

Lucas Computer Services is jouw betrouwbare partner op het gebied computerbeveiliging, computerhulp en diverse reparaties. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je tevens graag van deskundig advies en delen onze expertise. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)524 208000 of door een mail te sturen naar info@lucascomputers.nl.