Gratis haal en brengservice binnen Schoonebeek

Persoonlijk contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ESET Internet Security: dé koploper in computerbeveiliging

Wij bieden jou de meest geavanceerde technologie voor jouw computerbeveiliging: ESET Internet Security. Om dit te realiseren werken wij met de software van ESET, hét beveiligingsbedrijf dat als beste is getest door de consumentenbond. Als reseller van ESET kunnen wij jou de beste van de beste computerbeveiliging bieden. Als schakel tussen ESET en jou ben jij in mum van tijd voorzien van uitstekende computerbeveiliging van jouw: persoonlijke gegevens, online betalingen, wachtwoorden, webcam en meer.

Computerbeveiliging laten installeren

Door onze klanten worden wij gezien als een hardwerkend bedrijf met oog voor de klant. Wij willen de particulieren volledig ontzorgen door middel van onze persoonlijke service. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en denken graag mee met wat jij nodig hebt betreft computerbeveiliging. Wil jij jouw telefoongegevens beveiligen? Wij kunnen veiligheid voor computers, mobiele telefoons en tablets bieden door middel van ESET Internet Security, voor Android én Apple. Heb jij last van virussen op jouw apparaat? Dan kun je door ons een virusscanner laten installeren. Wij bieden voor elk probleem een passende oplossing.

ESET Internet Security proefperiode

Bij Lucas Computer Services zit je nergens aan vast. Zo bieden wij een proefperiode van ESET Internet Security, zodat jij een hele maand de tijd hebt om zelf te beslissen of deze beveiligingssoftware iets voor jou is. Deze proefperiode bieden wij aan voor Windowsgebruikers. Heb je vragen over deze proefperiode? Neem dan contact met ons op.

Contact

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige en efficiënte computerbeveiliging? Neem dan contact op. Ook voor advies kun je bij ons aankloppen. Wij delen graag onze expertise om jou te voorzien van een zo goed mogelijk advies. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl. Wij staan jou zo snel mogelijk te woord en voorzien je graag van een passend antwoord.