Snel internet via de glasvezel

We vragen steeds meer van onze internetverbindingen, een avondje gamen, streamen of downloaden, informatie opzoeken voor een werkstuk voor school of een teams vergadering, iedereen zit de hele dag op internet. Daarom is het belangrijk dat we een snelle en stabiele internetverbinding hebben. Hiervoor is glasvezel uitermate geschikt.

Waarom glasvezel?

Het huidige netwerk dat de internetverbindingen verzorgt bestaat voor een groot gedeelte uit koperdraden, het grote nadeel van deze kabels is dat deze lanzamer worden naarmate je verder van de centrale afzit. Bij glasvezel heb je hier geen last van. Een ander groot voordeel van glasvezel is dat de download snelheid en de upload snelheid even hoog zijn. Je kunt dus net zo snel een filmpje downloaden als versturen.

Gewoon Trined

Heb je een glasvezelaansluiting via het glasvezelnetwerk van Glasdraad of Glasvezel Zuidenveld raden wij de diensten van Trined aan. Je hebt al een glasvezel verbinding vanaf €44,00 per maand

Glasdraad heeft de bekabeling in het buitengebied van de gemeente Emmen verzorgd.

Glasvezel Zuidenveld heeft dit in de gemeente Coevorden gedaan (Alles behalve een groot gedeelte van Coevorden zelf).

Contact

Wil je graag advies over de juiste verbinding en opties voor jouw? Neem dan contact op. Wij delen graag onze expertise om jou te voorzien van een zo goed mogelijk advies. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl. Wij staan jou zo snel mogelijk te woord en voorzien je graag van een passend antwoord.