Zakelijke pc hulp voor ondernemers

Ben jij een ondernemer en zoek jij professionele computerhulp? Dan ben je bij Lucas Computer Services op de goede plek. Als specialisten in computerreparaties en kennis in de ICT-branche kunnen wij bedrijven voorzien van een verscheidenheid aan computerdiensten. Bij ons kun je rekenen op een professionele en vakkundige uitvoering. Wij zijn in te schakelen voor onder andere: internetverbindingen aanleggen, systeembeheer, virusoplossingen en meer. Voor elk probleem vinden wij een passende oplossing.

Computerservice voor bedrijven

Wij zijn ondernemers graag van dienst met onze ICT-ondersteuning. Wij verlenen een verscheidenheid aan computer service aan het bedrijfsleven: kleine ondernemers, zelfstandige ondernemers, mkb’ers en grote of kleine bedrijven. Daar maken wij geen onderscheid in. Een goed werkende internetverbinding is onmisbaar in elk bedrijf. Het bepaalt hoe goed jij of je werknemers de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook is beveiliging belangrijk. Gevoelige gegevens van klanten moeten in een veilige omgeving bewaard kunnen worden. Wij kunnen dat voor jou regelen, door een van onze diensten: internet security. Bij ons kun je ook terecht voor:

  • Systeembeheer en beveiliging voor de ondernemers
  • Virusscanners
  • Spamoplossingen
  • Kantoorautomatisering
  • Mailmigratie: zakelijke mail oplossingen
  • Software applicatie

Heb jij advies nodig over een ICT-gerelateerd probleem? Ook dan kun je ons inschakelen. Wij delen graag onze expertise om jou een zo goed mogelijk advies te bieden.

Wij werken niet op contractbasis. Dat betekent dat jij ons kan inschakelen waar en wanneer jij wilt. Je zit dus nergens aan vast. Wij hebben wel een vast klantenbestand waar wij geregeld onze services aan verlenen. Ons team is dan een telefoontje verwijderd van een passende en vakkundige oplossing.

Contact

Door ons kun je jouw pc laten repareren voor een scherpe prijs, op locatie of in onze winkel. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl. Wij staan jou zo snel mogelijk te woord.