FRITZ!DECT Repeater 100 International

 79,99 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: AVM-20002641 Categorie:

Beschrijving

Groter bereik voor DECT-verbindingen
De nieuwe FRITZ!DECT Repeater 100 vergroot het ontvangst- en zendbereik van de DECT-basis van een FRITZ!Box of een ander DECT-basisstation met repeater-functie (GAP). Hiermee wordt draadloze telefonie (ook in HD-kwaliteit) over grote afstanden haalbaar. In combinatie met de FRITZ!Box kunt u bovendien tal van internet- en comfortfuncties op moderne DECT-handapparatuur, zoals de FRITZ!Fon, in een groot gebied gebruiken.

Veilige HD-telefonie over lange afstanden
De FRITZ!DECT Repeater 100 vergroot het bereik van ieder DECT-basisstation met repeater-functie (GAP). In combinatie met een FRITZ!Box-DECT-basis en een modern DECT-handapparaat, zoals de FRITZ!Fon, biedt de repeater echter nieuwe opties in het thuisnetwerk. Draadloze gesprekken in kristalheldere HD-kwaliteit, ook over grote afstanden in het thuisnetwerk, kunnen op deze manier kinderlijk eenvoudig worden gerealiseerd. Een vooraf ingestelde DECT-versleuteling zorgt hierbij voor zorgeloze, afluisterveilige telefoongesprekken.

Er kunnen tot maar liefst drie gesprekken tegelijk worden gevoerd. In totaal kunnen aan de DECT-basis van de FRITZ!Box maximaal zes handapparaten en zes DECT-repeaters worden aangemeld en gebruikt.

Comfortabele internetdiensten op het handapparaat
Dankzij de FRITZ!DECT Repeater 100 kunt u de vele comfort- en internetdiensten, die u kent van de FRITZ!Box en de FRITZ!Fon, in het gehele thuisnetwerk gebruiken. Hiertoe behoren functies als het ontvangen van e-mails, internet-radio, podcasts en feeds. FRITZ!DECT Repeater 100 ondersteunt ook automatische handover van DECT-apparatuur met het basisstation, zodat tijdens een telefoongesprek altijd tussen basis en repeater kan worden overgeschakeld.

Uiterst eenvoudige instelling en bediening
De inbedrijfstelling is kinderspel: de FRITZ!DECT Repeater 100 wordt in de stopcontact gestoken en aangemeld bij de FRITZ!Box door de DECT-toets van de FRITZ!Box ingedrukt te houden. De repeater wordt in het systeem automatisch geconfigureerd en ingesteld en geeft informatie over de bedrijfstoestand via de DECT-monitor van de FRITZ!Box. De FRITZ!DECT Repeater 100 beschikt over een stopcontact voor het aansluiten van stroomverbruikers, zodat er geen stopcontact verloren gaat.

AVM FRITZ!DECT Repeater 100 in een oogopslag

  • Repeater voor een groter bereik bij DECT-verbindingen
  • Telefoongesprekken afluisterveilig versleuteld met FRITZ!Box als basisstation
  • Meerdere telefoongesprekken tegelijk over grote afstanden in het thuisnetwerk
  • Repeaterfunctie ook voor internetradio en RSS met FRITZ!Box als basisstation
  • Geïntegreerde stopcontact – er gaat geen stopcontact verloren
  • DECT-repeating met GAP-functionaliteit (basisfuncties) voor basisstations met repeater-ondersteuning

Voorwaarden

  • FRITZ!Box met DECT-basisstation, of andere DECT-basis met repeater-functie (GAP)

Omvang van de levering

  • FRITZ!DECT Repeater 100 Edition International
  • Gedrukte korte handleiding

 

Merk

AVM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.