FRITZ!Powerline 1220E

 69,99 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: AVM-20002738 Categorie:

Beschrijving

Een gigabit-thuisnetwerk uit elk stopcontact
FRITZ!Powerline 1220E maakt van elke contactdoos twee snelle en veilige gigabit-netwerkaansluitingen. Gigabit-Powerline tot maar liefst 1.200 Mbit/s en de nieuwste 2 x 2 MIMO-technologie maken het mogelijk om aanzienlijk robuustere verbindingen, een grotere reikwijdte en een hogere doorvoercapaciteit te bereiken. Zo maakt het powerline-apparaat overal in huis veeleisende breedbandtoepassingen mogelijk.

Powerline van klasse 1200
De FRITZ!Powerline 1220E verbindt netwerkapparatuur zoals computers, televisietoestellen of spelconsoles betrouwbaar en snel, ook over grotere afstanden in het thuisnetwerk. De adapter heeft 2 ultrasnelle gigabit LAN-poorten. Met de netwerkverbinding via de stroomkabel worden lange afstanden en obstakels zoals muren en plafonds moeiteloos overwonnen. Vergeleken met powerline-adapters van de 500- en 200Mbit/s-klasse, zorgt FRITZ!Powerline 1220E voor aanzienlijk meer overdrachtscapaciteit en robuustere verbindingen – en dat met optimale energie-efficiëntie. Zo kunnen verschillende veeleisende breedbandtoepassingen parallel worden gebruikt.

Krachtige 2×2-MIMO-technologie
FRITZ!Powerline 1220E is ideaal voor breedbandintensieve netwerktoepassingen, zoals het streamen van HD-video’s (ook in 3D), snelle internettoegang, onlinegamen, web-tv, NAS-verbinding en video on demand. Ook grote afstanden hebben geen invloed op de kwaliteit van de overdracht. De 2×2-MIMO-technologie maakt, dankzij het gelijktijdige gebruik van twee aderparen, een tot 60 % grotere reikwijdte in het stroomnet mogelijk en zorgt voor duidelijk stabielere verbindingen en bruto-overdrachtssnelheden tot maar liefst 1.200 Mbit/s. Als beide aderparen niet tegelijk gebruikt kunnen worden, zorgt de automatische selectie van het snellere aderpaar (Diversity) voor een robuuste powerline-overdracht.

Eenvoudig en veilig af fabriek
Uniek aan de FRITZ!Powerline-producten van AVM is de individuele versleuteling af fabriek, die een snelle, veilige ingebruikname mogelijk maakt. FRITZ!Powerline 1220E wordt simpelweg in de contactdoos op de gewenste locatie gestoken en met het te verbinden apparaat verbonden. Vervolgens wordt de adapter met een druk op de knop op een veilige manier toegevoegd aan het bestaande powerlinenetwerk. Daarbij is de verbinding met een individuele AES 128 bit-versleuteling automatisch veilig. FRITZ!Powerline 1220E is compatibel met actuele apparaten van de 1.200-, 500- en 200Mbit/s-klasse. Updates worden heel eenvoudig geïnstalleerd via het programma FRITZ!Powerline of via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

AVM FRITZ!Powerline 1220E in één oogopslag:
• Gebruik van het stopcontact als veilige internet- en netwerktoegang (Powerline)
• Gigabit-verbindingen tot maar liefst 1200 Mbit/s, ideaal voor NAS-toepassingen en HD-streaming
• Compatibel met alle gangbare powerline-adapters
• Maximale reikwijdte en stabielere verbinding (2×2 MIMO, Diversity)
• Integratie van deze en verdere adapters snel en veilig met een druk op de knop
• Veilige overdracht dankzij moderne, individuele 128-bit-AES-versleuteling
• Twee ultrasnelle gigabit-LAN-poorten, ideaal voor gegevensintensieve toepassingen zoals HD-streaming
• Volledige integratie en overzicht van de Powerline-adapters in de FRITZ!Box-gebruikersinterface
• Overzicht van verbindingen en functie- en beveiligingsupdates in het programma FRITZ!Powerline
• Slim energiemanagement en minimaal verbruik in stand-by
• Geïntegreerde contactdoos met netfilter voor aansluiting van elektrische apparatuur: er gaat geen stopcontact verloren

Omvang van de levering:
• FRITZ!Powerline 1220E
• netwerkkabel
• Installatiehandboek

Merk

AVM

Extra informatie

Aansluitingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.