TERRA PC-GAMER 6000

 1.459,00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: EU1001335 Categorie:

Beschrijving

Een nieuw pc-platform voor krachtig pc-gamen: Windows 11 vormt een nieuw, revolutionair platform voor pc-gaming. Inbegrepen in het pakket zijn opwindende nieuwe functies en technologieën die een nieuwe dimensie toevoegen aan modern gamen.

Functies op maat voor gamers: van DirectStorage tot Auto-HDR

Ontwikkeld door Microsoft, maakt Windows 11 gebruik van de kracht van AMD-hardware.

DirectStorage: AMD Radeon™ RX grafische kaarten zijn ontworpen voor snellere laadtijden en betere details en ondersteunen de nieuwe DirectStorage-technologie. Met de kracht van PCIe® 4.0 – voor het eerst geïntroduceerd door AMD voor het pc-platform – en snelle NVMe-opslag, kunnen gamers sneller games spelen en minder onderbrekingen ervaren bij het streamen van gegevens tijdens games.

Auto HDR: High Dynamic Range (HDR) zorgt voor meer kleurdiepte en levendigheid tijdens het gamen. Met de Windows 11 Auto HDR-functie is het verbeteren van de beeldkwaliteit van elke game eenvoudiger dan ooit. AMD Ryzen™-processors en AMD Radeon™ RX grafische kaarten verwerken de Auto-HDR-algoritmen efficiënt, zodat gamers kunnen genieten van games met ongelooflijke details en op HDR-compatibele schermen.

DirectX12 Ultimate: rust uw klanten uit met AMD Ryzen™-processors en AMD Radeon™ RX 6000-serie grafische kaarten zodat ze alles kunnen ervaren wat het Microsoft DirectX® 12-platform te bieden heeft: razendsnelle prestaties, hoge frames per seconde en minder latentie met Windows 11 .

 

Merk

Terra

Extra informatie

Gewicht 11 kg
Afmetingen 42 × 18 × 44 cm
Processormodel

Intern geheugen

Opslag

,

Videokaart

Aansluitingen

, , , , , , , ,

Stroomverbruik

Besturingssysteem

Garantie