TERRA PC-BUSINESS 6000 SILENT

 859,00 incl. BTW

TERRA PC-BUSINESS 6000 SILENT

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: EU1009743 Categorie:

Beschrijving

Vertrouw op een PC, die snel, efficient en betrouwbaar is – met de progressieve 7nm-processorkerntechnologie in het hart van het systeem. De AMD Ryzen™ 5000 Serie desktop-processor met Radeon™ grafisch vermogen worden met de branche voerende 7nm- processor van de „Zen 3″- processortechnologie ontwikkelt. Dat zorgt voor een snelle, efficientere rekensnelheid, die alles doet – sneller dan je denkt – en die dan nog koel en stil is. Kijk uit naar 1080p-toepassingen, zelfs zonder extra grafische kaart. Samen met de PCI-express SSD krijgt u een compacte TERRA Business PC met voorschrijdende technologie.

Met de optionele VESA standaard voor LCD’s wordt dit systeem een plaatsbesparende PC met “All-in-One”- Design. Extreem flexibel inzetbaar. Horizontaal en verticaal gebruik mogelijk.

AMD PRO Security.
Met behulp van een moderne, meervoudige benadering bij de beveiliging helpen AMD processoren ondersteunen, data te beveiligen, uitvaltijden te vermijden en de belasting van ressourcen te verminderen: De „Zen”-architectuur wordt vanaf de basis met de nadruk op beveiliging ontwikkelt, om geavanceerde aanvallen van vandaag de dag tegen te gaan. Een geintegreerde beveiligingsprocessor helpt om vertrouwlijke data te beschermen. AMD Memory Guard is exclusief voor AMD processoren met PRO technologie. Het systeemgeheugen wordt daarbij realtime versleutelt. Dit beschermt tegen physische aanvallen.

 

 

Merk

Terra

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Afmetingen 38 × 34.1 × 9.5 cm
Processormodel

Intern geheugen

Opslag

Videokaart

Aansluitingen

, , , , , ,

Besturingssysteem

Garantie