Online Backup

Een online back-up voor veilige bedrijfsdata

Weet jij zeker dat jouw gevoelige en belangrijke bedrijfsdata veilig is opgeslagen? Wat als de server crasht? Wij bieden de perfecte oplossing: een online back-up. Met een online back-up zijn jouw bestanden altijd veilig opgeslagen, omdat het in hoog beveiligde datacenters wordt bewaard. Wanneer je een back-up maakt, wordt het door middel van een beveiligde verbinding naar de datacenters verstuurd. Wat er ook gebeurt, jouw bedrijfsdata is veilig opgeslagen. Heb jij interesse in een online back-up? Lucas Computer Services kan het voor jou regelen.

Veeam laten installeren

Het hebben van een online back-up is heel belangrijk tegenwoordig. De vaardigheden van hackers worden steeds beter en beter, daardoor is het van belang om je bedrijfsdata op een veilige manier te bewaren. Wij werken met een Veeam back-up. Een hoogwaardige back-up app die back-up, herstel- en replicatiefuncties biedt voor virtuele machines. Een Veeam back-up garandeert intelligent, veilig en efficiënt gegevensbeheer. Veeam is de koploper in cloud databeheer en gegevensbeveiliging en wordt door vele grote bedrijven met succes gebruikt. Daardoor is het een bewezen oplossing. Het is mogelijk om met een Veeam back-up bestanden van Office 365 te bewaren. Interesse in een online back-up? Door onze kennis en ervaring in ICT-ondersteuning kunnen wij het voor jou regelen. Het is ook mogelijk om een Veeam abonnement bij ons aan te schaffen. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Lucas Computer Services heeft voor al jouw vragen omtrent online back-up een oplossing. Door ons samenwerkingsverband met een landelijke organisatie aan ict’ers én ons partnerschap met de PC Dokter kunnen wij jou voorzien van een professionele en vakkundige back-up.

Contact

Wil jij een online back-up om jouw bedrijfsdata veilig te bewaren? Neem dan contact op. Ook voor advies kun je bij ons aankloppen. Wij delen graag onze expertise om jou te voorzien van een zo goed mogelijk advies. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl.