Pc laten repareren: snel én vakkundig

Start je computer niet meer op of zit er een barst in je scherm? Is jouw wifi traag? Voor al je hulp bij computerproblemen ben je bij Lucas Computer Services aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en opgedane kennis in de ICT-branche kunnen wij computerreparaties uitvoeren in de breedste zin van het woord. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bij ons kun je kwalitatief hoogwaardige service verwachten door betrouwbare en bekwame reparateurs die weten wat ze doen.

Hulp bij computerproblemen

Door onze ervaring en vakkennis zijn wij in staat om verschillende computerreparaties uit te voeren. Ook kunnen wij snel schakelen tussen problemen. Voor elk probleem vinden wij een passende oplossing. Als wij jouw gewenste reparatie niet kunnen uitvoeren, kunnen wij jou in contact brengen met een andere professional. Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende computerproblemen:

  • Het repareren van computers
  • Software
  • Computer die traag is, die niet lekker werkt
  • Niet kunnen opstarten
  • Updates, dingen opnieuw installeren
  • Hardware
  • Beeldscherm kapot

Staat jouw computerprobleem hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Als ervaren computerspecialisten zijn wij in staat om zowel kleine als grote computerreparaties uit te voeren. Samen bespreken wij jouw situatie en vinden wij een passende oplossing.

Computerhulp aan huis: ontzorgd van A tot Z

Bij Lucas Computer Services staat goede service voorop. Het staat tenslotte al in de naam. Bij ons word je volledig ontzorgd betreft computerproblemen. Voor zowel particulieren als zakelijk kunnen wij alles omtrent computerreparaties uitvoeren. Onze service reikt verder dan onze winkel. Heb jij hulp bij jouw computer aan huis nodig? Wij kunnen op locatie onze service verlenen. We bieden computer hulp aan huis of kantoor, waardoor je jouw computer niet hoeft langs te brengen of mee hoeft te nemen naar een reparatie centrum. Al jouw problemen worden vakkundig én snel opgelost, waar dan ook.

Contact

Is je computer kapot en zoek jij een vakkundige oplossing? Neem dan contact op. Door ons kun je jouw pc laten repareren voor een scherpe prijs, op locatie of in onze winkel. Neem contact op door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl.