Internet en Telefonie

Lucas Computer Services: dé provider voor telecom en internet

Goede communicatie is essentieel in elke organisatie. Zo houd je goed contact met vaste klanten, maar kun je ook potentiële klanten bereiken. Bovendien is het ook van belang om met collega’s in contact te blijven. Daarom bieden wij uitstekende telecom- en internetdiensten aan. Hierdoor ben jij helemaal ontzorgd betreft communicatie en ben je altijd en overal bereikbaar is. Benieuwd naar wat wij voor jou of je bedrijf kan betekenen? Lees dan verder.

Onze services

De services die wij aanbieden bestaan uit VOIP telefonie en internetverbindingen. VOIP is zakelijke telefonie die volledig is geregeld via het internet. Als kleine ondernemer of mkb’er met een niet al te groot budget voor een fysieke telefooncentrale is dit een voordelige en goed werkende oplossing. De service die wij aanbieden is een virtuele telefooncentrale waar alle opties in zitten:

  • Wachtrijen
  • Wachtmuziekjes
  • Keuzemenu’s doorschakelen
  • Openingstijden aangeven
  • Automatisch doorschakelen naar antwoordapparaat
  • En nog veel meer

VOIP is geschikt voor meerdere gebruikers. Jouw hele team kan er gebruik van maken. Ook biedt de VOIP service jou de optie om te werken waar je maar wilt, zolang je een internetverbinding hebt. Hierdoor ben je altijd en waar dan ook bereikbaar. De VOIP centrale is geschikt om een heel callcenter op te bouwen. Moet jij veel mensen bellen? Dat is geen probleem.

Met onze kennis en ervaring in de ICT-branche kunnen wij vakkundig en professioneel alles op jouw apparaten installeren. Je bent verzekerd van een goede uitvoering. Ook kun je bij ons terecht voor advies omtrent VOIP. Schroom niet en neem contact met ons op.

Contact met Lucas Computer Services

Interesse in een digitale telefooncentrale? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar: +31 (0)524 208000 of stuur een mail naar info@lucascomputers.nl. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.